Vítejte na mém blogu!
Mocinky děkuju že si sem přišla!
Napiš prosím do bubliny TADY

Hlásněte mi prosím TU

Panda velká

8. února 2009 v 8:52 | karuzka |  Encyklopedie
Délka těla: 120-150 cm
Ocas: 12-13 cm
Střední čína

Toto zvíře tráví 12 hodin denně spásáním bambusových výhonkůch. Spotřebuje jich12 kg za den. Má zvlášť upravené tlapy s "šestým prstem" i chrup, kdy výhonkyprotahujemezerou mezi špičáky. Pand stále ubývá, špičáky. Pand stále ubývá, petrně žije v přírodě jen tisíc kusů.Samice totiž mívá jen jedno mládě, které se rodí maličké, bývají značné.patří k nejmenším mezi placentály. Navíc panda nemá doupě, takže ztráty.




 


Anketa

Klikni že jsi tu byl.

KLIK!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama